Azi la Botosani

Voltaj electrizant în parcarea unui hypermarket... cu Nepotu’ și patru super dansatoare - VIDEO & GALERIE FOTO

Distracția care se anunțase pentru seara de sâmbătă a început cu două ore mai târziu fața de cea stabilită inițial, când au urcat pe scena amplasată într-o parcare din municipiul Botoșani și băieții de la Voltaj. 

Botoșănenii au avut de așteptat câteva ceasuri până ce să vadă trupa pentru care veniseră. Însă nu prea s-au plictisit, fiindcă prin fața ochilor le-au defilat atât două dansatoare, cât și un câștigător de la concursul X-Factor. Cu mic, cu mare, toți s-au îngramădit cât mai aproape de scenă, iar când în sfârșit a început să cânte Voltaj, au și uitat cât au avut de așteptat. Au țopăit și-au cântat odată cu Călin Goia, solistul, melodii precum „Vara trecută” sau „Lumea e a mea” și s-au lăsat vizibil copleșiți de piesa „De la capăt”, prilej cu care și-au mai strâns o dată în brațe copiii. 

Tot din seria suprizelor pregătite de organizatori a fost un alt artist care a urcat pe scena din parcarea hypermarketului. Unul alături de care băieții de la Voltaj au cântat „Vocea ta”, rapperul Nepotu’. Nu le-a trebuit prea mult antrenament botoșănenilor la aplaudat, chiuit sau fluierat pentru c-atunci când au văzut patru dansatoare îmbrăcate în pantaloni scurți de blugi, au știut ce au de făcut. 

(M.M.)


1:30 pm , 13 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  concertVoltaj la BotosaniKaufland BotosaniSexy dansatoare

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: