Azi la Botosani

tribuna oficiala

Portariuc şi Flutur despărţiţi de un perete, îmbulzeală la oficială – GALERIE FOTO

, 20 Septembrie, 2015

Dacă în restul Stadionului Municipal sunt o mulţime de locuri goale, la tribuna VIP este aglomeraţie. La FC Botoşani – Dinamo nu se stă doar pe scaune, ci şi în picioare. Fostul şi actualul primar al municipiului Botoşani se află în lojă... continuare »

Prefecţii între ei, poliţiştii ei cu ei şi-o… ceafă groasă cu vicele Andrei – GALERIE FOTO

Marti, 11 August, 2015

Chiar dacă asistenţa este una redusă la meciul FC Botoşani – CSMS Iaşi, la tribuna VIP este, ca mai de fiecare dată, aglomeraţie. O mulţime de foşti şi actuali demnitari, dar şi antreprenori au luat loc la loje. Într-una dintre acestea se află fostul... continuare »

Aleşii neamului buluc la tribuna VIP, Ţurcanu pe lângă steagul Georgiei – GALERIE FOTO

Joi, 02 Iulie, 2015

Este inflaţie de oameni politici la tribuna VIP, în această seară, la FC Botoşani – Spartaki Tskhinvali. De voie, de nevoie, Puterea şi Opoziţia trebuie să stea la un loc la debutul roş-alb-albaştrilor în Europa League. Astfel, la una dintre... continuare »

Apariţie bombă la oficială, pe la Elsaco, apoi pe la… Primărie – GALERIE FOTO

Miercuri, 08 Aprilie, 2015

Debut de partidă cu surprize la… tribuna oficială a Stadionului Municipal miercuri după-amiază la FC Botoşani – Concordia Chiajna, partidă din cadrul etapei a XXV – a din Liga 1. Printre spectatorii care au luat locul la tribuna VIP s-a regăsit... continuare »

Primarul nu-i la meci, Iftime înlocuit cu o… domnişoară, deputatul Roman cu… urgenţa - FOTOGALERIE

Sambata, 14 Martie, 2015

Tribuna VIP de la Stadionul Municipal a fost luată cu asalt şi la partida FC Botoşani – Oţelul Galaţi disputată sâmbătă seară pe Stadionul Municipal. În loja rezervată aleşilor de la municipiu au luat loc viceprimarii Cosmin Andrei şi Marius Buliga şi... continuare »

Găştile baştanilor s-au refăcut cu pupături masonice la tribuna VIP – GALERIE FOTO

Joi, 22 Mai, 2014

Partida FC Botoşani – Dinamo Bucureşti 1 – 2, care s-a desfăşurat miercuri şi a contat pentru etapa a XXXIV - a din Liga 1, a umplut tribuna VIP de la Stadionul Municipal. Adversarul de Europa League, dar şi faptul că a fost ultimul meci al sezonului, au... continuare »