Azi la Botosani

Tribunalul Botosani

Minore supuse unor perversiuni sexuale de doi botoșăneni: Unul dintre bărbați era ca și tatăl fetelor

Marti, 15 Septembrie, 2015

Doi bărbaţi din județul Botoșani au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de viol şi agresiune sexuală, după ce au molestat fetele unuia dintre ei, scrie Opinia de Dorohoi. Primul dintre suspecţi, G.H. trăieşte în concubinaj, în apropierea Dorohoiului,... continuare »

Tele M și Somax TV - faliment braț la braț într-o singură săptămână

Marti, 15 Septembrie, 2015

Județul Botoșani traversează cea mai mare criză media din ultimele două decenii. În decursul unei singure săptămâni ambele societăți comerciale pe care operau cele două televiziuni au intrat în faliment. Pe 3 septembrie Tribunalul a respins... continuare »

1 an de închisoare pentru farmacista care a făcut trafic de droguri

Joi, 10 Septembrie, 2015

Dosarul femeii care lucra la o farmacie și care a fost trimisă în judecată de DIICOT Botoșani, a ajuns la final. La secția penală a Tribunalului Botoșani s-a judecat cauza care o vizează pe Cătălina Sănduleanu, farmacista acuzată că a făcut trafic de... continuare »

Mama proxenetă de la Coșula, ELIBERATĂ de judecători

Luni, 17 August, 2015

Decizie (ne)așteptată dată de judecători în cazul mamei fetiței din Coșula, în vârstă de opt ani, care a fost abuzată sexual luni la rând, în schimbul unor alimente care erau puse mai apoi pe masa fraților săi.   Elena M., în... continuare »

Protest împotriva lui Tincu în fața Palatului Administrativ, fostă angajată cu pancartă legată de gât – FOTOGALERIE

Luni, 08 Iunie, 2015

Teodora Pelin are 67 de ani și spune că a lucrat pe un post de șef de producție, timp de trei decenii la fabrica ce-i aparține consilierului local PSD, Mihai Tincu. Fosta salariată de la Rapsodia Conf a apelat la această metodă de a atrage atenția întrucât... continuare »

A vrut să cumpere un dosar penal și un polițist cu... 160 de euro: Șoferul cercetat în libertate

Marti, 02 Iunie, 2015

Un botoșănean a încurcat-o la propriu, după ce a fost depistat sub inflența băuturilor alcoolice în trafic și a încercat să mituiască polițistul care l-a prins pe picior greșit. Duminică, 31 mai 2015 la nivelul Direcției Generale Anticorupție... continuare »

Universitatea Cluj îngropată la Botoșani într-un proces de 160.000 de euro

Miercuri, 20 Mai, 2015

O problemă nu vine niciodată singură, iar Universitatea Cluj nu face excepţie de la această regulă. După ce a ratat victoria în meciul cu Astra şi şansele de salvare de la retrogradare au devenit minime, clujenii au mai primit marţi o lovitură, potrivit... continuare »

Le-a întors spatele copiilor, dar nu și justiției: Mămică trimisă la răcoare pentru abandon familial

Marti, 19 Mai, 2015

O femeie din Dorohoi a fost condamnată la cinci luni de închisoare cu executare, după ce şi-a neglijat cei doi copii. M. M. a fost acuzată de abandon de familie, după ce, în urma divorţului pronunţat în 2011, nu ar fi achitat soţului, în grija... continuare »

ACUM: Cucoreanu la Tribunal c-un Mercedes de lux, alături de avocat – FOTOGALERIE

Vineri, 08 Mai, 2015

Fostul șef al Poliției Botoșani, Cristian Cucoreanu, s-a prezentat la Tribunal la orele amiezii zilei de astăzi, 8 mai 2015, când instanța va judeca plângerea acestuia depusă împotriva măsurii de control judiciar în ancheta pornită de procurorii... continuare »

Condamnarea lui Țurcanu prin ochii judecătorilor suceveni

Sambata, 25 Aprilie, 2015

Judecătorii Curții de Apel Suceava au motivat de ce l-au condamnat pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoșani, Florin Ţurcanu, la şase luni de închisoare cu suspendare. Decizia a fost dată în decembrie 2014 și este definitivă. Aceeași pedeapsă... continuare »

Băiatul care a târât zeci de metri pe asfalt trupul unui copil, amânat de judecători

Vineri, 10 Aprilie, 2015

Alin Petronel C., de 11 ani, se afla pe un skateboard într-o seară de august 2012, când un Volkswagen l-a accidentat și l-a târât zeci de metri pe asfalt. Marian S., care avea atunci 22 de ani, a declarat imediat după accident că nu l-a observant... continuare »

Închisoare cu suspendare pentru un botoșănean și partenera lui după ce au traficat minori

Luni, 06 Aprilie, 2015

Două persoane au fost fost trimise în judecată de procurori fiind acuzate de săvârșirea mai multor infracțiuni grave cum ar fi traficul de persoane, constituirea unui grup infracțional și trafic de minori. În ciuda gravității faptelor comise, bărbatul... continuare »

Împăratul detronat mesaj pe Facebook: Rămâne să apreciați dv. dacă mi-am îndeplinit sarcinile 

Joi, 19 Martie, 2015

Miercuri, 18 martie 2015 judecătorii Tribunalului Botoșani l-au îngenuncheat definitiv pe fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani, respingându-i ca nefondată plângerea formulată pentru anularea ordinului de prefect. Astfel că, după sentința... continuare »

Lovitură dată de judecători pentru Florin Țurcanu – AFLĂ sentința

Miercuri, 18 Martie, 2015

Fix la ora 15:00 magistratul care a judecat dosarul aflat pe rolul Tribunalului Botoșani la secțiunea contencios-adminstrativ și fiscal, a anunțat sentința. În sală erau prezenți avocatul din Suceava, Ștefan Gudula și doi consilieri ai fostului președinte... continuare »

Țurcanu absent la procesul pentru funcție, și-a mai luat un avocat - FOTO

Miercuri, 18 Martie, 2015

Instituția Prefectului a fost reprezentantă de consilierul juridic Daniela Voloșciuc în timp ce, președintele demis al Consiliului Județean, Florin Țurcanu, de către doi apărători legali de la Suceava. Tribunalul Botoșani a avut pe rol astăzi, miercuri... continuare »