Azi la Botosani

UPU Botosani

Un bărbat a fost „fugărit” de un roi de viespi până pe patul de spital

Luni, 21 Septembrie, 2015

Un botoșănean a venit pe propriile picioare la spital, astăzi, 21 septembrie 2015, după ce a fost atacat de către mai multe insecte, în momentul în care se ocupa de treburile gospodărești.  Mai exact, bărbatul de 59 de ani Ioan C., din comuna Răchiți,... continuare »

Negru din cauza supărării, un tânăr și-a tăiat venele ca să moară!

Luni, 21 Septembrie, 2015

Cuprins de gânduri negre, un botoșănean a încercat să încheie socotelile cu viața, în seara de duminică, 20 septembrie 2015, atunci când în ultimul moment a fost găsit și transportat la spital. Mai exact, bărbatul de 30 de ani... continuare »

Cafteală în Penitenciar: Bărbat snopit în bătaie adus de gardieni la spital

Sambata, 19 Septembrie, 2015

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati din Botoșani a fost transportat în cursul zilei de sâmbătă un bărbat cu fața plină de sânge, după ce a încasat mai mulți pumni. Închis la Penitenciarul Botoșani, deținutul... continuare »

Un botoșănean se zbate între viață și moarte la Urgențe după ce a fost spulberat de o mașină – FOTOGALERIE 

Joi, 17 Septembrie, 2015

Cu puține minute în urmă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati a fost transportat un bărbat, după ce a fost implicat într-un accident rutier și luat pe capota mașinii de către o șoferiță. Totul s-ar fi petrecut pe Bulevardul... continuare »

GRAV: Femeie cu meningo-encefalită trimisă de urgență cu elicopterul la Iași!

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

În această după-amiază, o femeie a fost trimisă în stare gravă la Iași, după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune extrem de severă, dar și contagioasă.  Concret, totul ar fi început în urmă cu o zi, când în momentul... continuare »

Bărbat desfigurat adus în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu căruța

Marti, 15 Septembrie, 2015

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati a fost transportat un botoșănean care a suferit leziuni grave după ce s-a răsturnat cu faitonul încărcat.  O autosanitară a fost solicitată în urmă cu puțin timp, în orașul... continuare »

Bărbat cu capul bandajat la Urgențe după ce a picat din copac! - FOTO

Marti, 15 Septembrie, 2015

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat în dimineața de marți, 15 septembrie 2015, în comuna Cristești, pentru a-l prelua pe un bărbat care a suferit leziuni după ce a căzut din copac. I.R., de 40 de ani s-ar fi urcat în... continuare »

Și-a căutat moartea cu Diazepam: CUM a ajuns o femeie la Urgențe

Marti, 15 Septembrie, 2015

O botoșăneancă a încercat să se omoare în noaptea care tocmai a trecut cu mai multe tablete de pastille pe care le-a înghițit. În vârstă de 43 de ani, Maria V., din orașul Darabani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe... continuare »

Tânăr bătut cu cruzime după gratii

Luni, 14 Septembrie, 2015

În urmă cu puțin timp, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a fost transportat un bărbat încarcerat la Penitenciarul Botoșani, având leziuni cu care s-a ales în urma unei „rafale” de lovituri. Luni, 14 septembrie 2015, în... continuare »

Un băiat s-a drogat bine și-a venit la Urgențe să tragă un pui de somn: FOTO

Luni, 14 Septembrie, 2015

În după-amiaza zilei de duminică, un tânăr care a consumat o cantitate însemnată de substanțe psihotrope, a ajuns pe propriile picioare la spital, ce a urmat însă, a fost de-a râsu’-plânsu’. Alex M. a ajuns duminică,... continuare »

Femeie bătută „măr” de către soț, adusă la Urgențe: I-a dat o lecție c-o curea

, 13 Septembrie, 2015

În dimineața de duminică, o femeie a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe cu multiple leziuni, după ce a încasat o bătaie zdravănă de la soțul său.   Din câte se pare, botoșăneanca de 66 de ani, Emilia P., din localitatea... continuare »

Băiat strivit între două remorci trimis de urgență la Iași!

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Un tânăr din județul Botoșani a trecut prin clipe cumplite, când într-un moment de neatenție s-a trezit captiv între două vehicule. Întreg episodul care putea să îi aducă moartea tânărului din localitatea Corlăteni s-ar... continuare »

Femeie cu fața vânătă adusă la Urgențe după ce a fost snopită în bătaie de propriul fiu

Sambata, 12 Septembrie, 2015

În dimineața de sâmbătă, 12 septembrie 2015, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati a fost transportată o botoșăneancă, după ce a încasat o bătaie zdravănă de la fiul său. Femeia de 59 de ani, Anișoara G., din comuna... continuare »

INCONȘTIENȚĂ: Un tânăr din Botoșani a chemat ambulanța la două zile după ce a suferit un accident

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Un tânăr din județul Botoșani a fost transportat cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati Botoșani, în cursul zilei de vineri, 11 septembrie 2015, după ce a căzut de pe bicicletă. Din primele informații, se pare... continuare »

Tânăr recalcitrant „cules” de medici de pe Primăverii

Vineri, 11 Septembrie, 2015

În noaptea de joi, 10 septembrie 2015, un botoșănean pus pe scandal le-a dat bătăi de cap medicilor, acesta recurgând la violență când cadrele medicale au încercat să îl ajute.  Totul s-a petrecut în fața oficiului poștal... continuare »