Azi la Botosani

UPU Botosani

Misterul bătutului din arest elucidat – CUM a ajuns flămânzeanul la urgențe

Marti, 21 Iulie, 2015

Puțin înainte de ora 15:00, un bărbat de 30 de ani ajungea la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Mavromati  cu un politraumatism prin agresiune. Primele informații indicau că tânărul, de loc din Flămânzi, venea din arestul... continuare »

Tânăr bătut în arestul Poliției, adus la Unitatea de Primiri Urgențe 

Marti, 21 Iulie, 2015

Un bărbat din Botoșani a fost escortat de polițiști la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati, după ce ar fost bătut în celula din arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) . Cel mai probabil bărbatul a încasat pumni... continuare »

”Băiețaș”cu aere de șofer: S-a urcat băut la volanul unui VW Golf și a dat de belea

Luni, 20 Iulie, 2015

Un tânăr din județul Botoșani a fost sancționat de polițiștii rutieri cu dosar penal, după ce a fost depistat în trafic conducând un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice și fără să posede permis de conducere. Duminică 19 iulie... continuare »

Accident HORROR în gospodărie: Un botoșănean a rămas fără un deget după ce calul i l-a smuls cu totul

Vineri, 17 Iulie, 2015

Un bărbat din județul Botoșani a ajuns vineri în stare gravă la Spitalul Județean Mavromati, după un accident horror în gospodărie. Cel mai probabil, G.S., în vârstă de 76 de ani, din comuna Răchiți voia să-i dea de mâncare calului... continuare »

Ambulanță chemată din nou la Piața Mare: AFLĂ cu ce au avut de-a face medicii

Vineri, 17 Iulie, 2015

În cursul zilei de vineri, 17 iulie 2015, un echipaj al Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani (SJA) a fost chemat la Piața Mare, după ce câțiva trecători au fost alertați de un botoșănean cu probleme grave de sănătate. Din câte se pare... continuare »

Botoșăneancă băutută crunt de propriul tată de la o bucată de pământ

Joi, 16 Iulie, 2015

O botoșăneancă a ajuns în cursul zilei de miercuri la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati, după ce a mâncat bătaie de la propriul tată. Potrivit Opinia de Dorohoi, o femeie de 40 de ani din comuna Pomârla a fost internată... continuare »

Angajat al unui abator din Botoșani luat cu ambulanța și dus la Urgențe

Miercuri, 15 Iulie, 2015

Un accident de muncă a avut loc astăzi la un abator din județul Botoșani. Din câte se pare, un angajat și-a fracturat brațul stâng, după ce s-a dezechilibrat și a căzut de pe scară. Potrivit comunicatului de presă remis de ITM Botoșani, în... continuare »

VIDEO - Bolnavii Botoșaniului ”îngroapă” Urgențele și așteaptă 5 ore pentru a fi văzuți de un medic

Miercuri, 15 Iulie, 2015

Un pacient care ajunge la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani așteaptă chiar și cinci ore pentru a fi văzut de un medic. Conform reporterilor de la Digi24, spitalul ar mai avea nevoie de 70 de angajaţi numai la UPU. De doi ani de zile... continuare »

Bărbat scandalagiu scos în șuturi de soție din casă: A fost dus la Psihiatrie ca să se calmeze

Marti, 14 Iulie, 2015

Încă un botoșănean recalcitrant a fost transportat în cursul zilei de marți, 14 iulie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati, după un scandal monstru în familie. S-ar părea că doi soți din Botoșani s-au certat pe muchie... continuare »

Scandal monstru într-o familie din Botoșani: Bărbat transportat cu cătușe la spital

Marti, 14 Iulie, 2015

Începutul zilei de marți, 14 iulie a fost unul cu scandal într-o localitate din județul Botoșani, acolo unde mai multe persoane s-au luat la ceartă, iar una dintre ele a ajuns la spital însoțită de polițiști. Cel mai probabil vecinii speriați... continuare »

Dragoste pentru manele dusă la EXTREM: Până unde a ajuns o împătimită

Vineri, 10 Iulie, 2015

Tânăra de 23 de ani care ajungea joi, în jurul miezului nopții, în atenția medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe din Botoșani, după ce a înghițit un ac de seringă, ar fi ajuns să facă gestul disperat în semn de protest. Cum... continuare »

Ciudățenie la UPU: Medicii au fost șocați de ce a putut să înghită o fată!

Vineri, 10 Iulie, 2015

În noaptea de joi spre vineri, 9 spre 10 iulie 2015, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati a fost transportată o tânără de 23 de ani, după ce a încercat să își facă rău și a înghițit un obiect periculos care... continuare »

Un bărbat a pârlit un pui până ce a luat foc el!

Luni, 06 Iulie, 2015

A vrut să-și ajute gospodinele din familie la treburi de bucătărie însă a dat chix. Asta a pățit un tânăr de 29 de ani adus la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Botoșani, de la Săveni. Venise de la Brașov, la rude în Moldova, iar acum se chinuiește... continuare »

Ceartă în familie: Fiul s-a năpustit asupra tatălui și l-a lovit în cap cu ură

Luni, 06 Iulie, 2015

O botoșăneancă a solicitat prezența jandarmilor în seara de duminică, 5 iulie 2015, pentru a reclama un scandal în familie, însă nimic nu putea prevesti ce aveau să găsească oamenii legii odată ajunși la fața locului. În data de 5 iulie... continuare »

Femeie eroină! CUM a reușit să salveze viața unui botoșănean care atârna în ștreang

Vineri, 03 Iulie, 2015

Caz incredibil înregistrat joi în comuna Şendriceni unde localnicii cu sprijinul cadrelor medicale de pe ambulanţă au reuşit să salveze din ştreag viaţa unui sătean de 41 de ani. Caz similar cu a unui tânăr de 25 de ani Acest caz aproape tras... continuare »