Azi la Botosani

vatamare corporala din culpa

O șoferiță din Botoșani și-a făcut mașina praf după ce a intrat în plin într-un cap de pod

, 20 Septembrie, 2015

Un accident de circulație a avut loc la începutul acestui weekend. O șoferiță care se deplasa cu mașina pe Drumul Județean 208 H, a pierdut controlul volanului și s-a izbt într-un cap de pod. Incidentul s-a petrecut vineri, 18 septembrie 2015, aproape... continuare »

Carambol la Dumbrăveni provocat de o șoferiță din Botoșani: Mașini boțite și un pieton rănit

Luni, 10 August, 2015

Un accident rutier în lanț s-a produs în seara de duminică, în interiorul comunei Dumbrăveni, din cauza unei șoferițe din Botoșani care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers. Duminică seară, 9 august 2015, pe DN 29, în interiorul... continuare »

Biciclist trântit la pământ de o mașină, după ce a crezut că toată șoseaua îi aparține

Marti, 28 Iulie, 2015

Un accident de circulație s-a produs ieri pe un drum din județul Botoșani. Un biciclist care nu a acordat prioritate unui autovehicul, a intrat în coliziune cu acesta. Luni, în jurul orelor amiezii, S. D. de 42 ani, din comuna Vlădeni, în timp ce... continuare »

Accident rutier în județ, cu două autoturisme boțite și un șofer rănit

Joi, 04 Iunie, 2015

Polițiștii botoșănenii au fost solicitați ieri pentru a interveni după ce două autoturisme au intrat în coliziune în localitatea Flămânzi. Miercuri, 3 iunie 2015 în jurul orei 11.00, T. G. de 21 de ani, din localitatea Flămânzi, în... continuare »

Șoferiță sancționată de polițiști după ce a luat pe capotă o minoră care venea de la Înviere

Luni, 13 Aprilie, 2015

O copilă de 14 ani a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe a Secției de Pediatrie din Botoșani cu un traumatism cranian sever, după ce a fost lovită de-o mașină în timp ce venea de la slujba de Înviere. S-a întâmplat în noaptea... continuare »

Minor luat pe capotă în timp ce traversa strada neregulamentar

Joi, 26 Martie, 2015

Un copil care nu s-a asigurat corespunzător în traversarea străzii a fost luat pe capotă de-un șofer. S-a petrecut miercuri, în jurul orelor după amiezii, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29, în localitatea Plopenii Mari, comuna Ungureni,... continuare »

Polițiștii au deschis o anchetă în cazul accidentului de la Leorda

Joi, 12 Martie, 2015

În după amiaza zilei de miercuri, 11 martie 2015 un accident rutier s-a produs în afara localității Leorda, în urma căruia o femeie în vârstă de 57 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul a încercat să evite impactul cu un câine, însă s-a... continuare »

Aventură în miez de noapte pe Șoseaua Iașului – AFLĂ ce a putut să facă un șofer

Luni, 19 Ianuarie, 2015

Un tânăr de 27 ani, din municipiul Botoșani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce s-a urcat la volanul unei mașini, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a produs un accident rutier rănind pasagerul, care se afla în dreapta.... continuare »

Tânăr din Botoșani implicat într-un accident rutier la Bacău: Șoferul vinovat n-a acordat prioritate

Vineri, 16 Ianuarie, 2015

Un bărbat de 58 de ani a ajuns la spital, în urma unui accident de circulație pe care l-a provocat chiar el. La intersecția cu un drum european nu a oprit Potrivit Monitorului de Vrancea, s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, la miezul nopții, în localitatea... continuare »

Șoferiță băgată în spital de-un șofer care a derapat cu mașina pe polei

Luni, 01 Decembrie, 2014

Din cauza poleiului tot mai mulți botoșăneni sunt implicați în accidente rutiere petrecute din cauza imprudenței la volan și a neadaptării vitezei la condițiile de drum. Potrivit Monitorul de Suceava, ieri, 30 noiembrie 2014 o botoșăneancă de 30 de ani... continuare »

Șofer inconștient: A pătruns pe contrasens și a izbit violent o căruță

Luni, 15 Septembrie, 2014

Inconștiența unor șoferi, poate fi fatală pe alții. Cum este și cazul unui șofer botoșănean care ca pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o căruță. În urma impactului, două femei au fost rănite. Duminică dimineață, în timp ce conducea... continuare »

Accident în Bucecea: Un șofer nu a oprit la ”Stop” și s-a izbit de o femeie pe bicicletă

Joi, 22 Mai, 2014

Un tânăr de 26 de ani a provocat un accident rutier din cauza nerespectării indicatoarelor. Acesta s-a izbit într-o bicicletă pe care se afla o bătrână de 76 de ani care circula regulamentar. Miercuri dimineață, un bărbat din orasul Bucecea, în timp ce conducea... continuare »

Dosar penal după ce a lovit o femeie care şi-a acceptat vinovăţia

Marti, 02 Iulie, 2013

Luni seară, poliţiştii rutieri din municipiul  Botoșani au fost sesizaţi că la Spitalul Judeţean Botoşani s-a prezentat pentru îngrijiri medicale, Silvia C., de 53 ani, din municipiu, care a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie produs în... continuare »