Azi la Botosani

Voltaj la Botosani

Școala a început pe scenă, la Botoșani: FOTOGALERIE cu ce sexy-profesoare a defilat Voltaj

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

În weekendul care a trecut, la Botoșani a fost prilej de distracție, atunci când pe scena amplasată în parcarea unui hypermaket au urcat băieții de la Voltaj, care, însă, n-au venit singuri. Mai exact, în sâmbăta dinaintea începerii... continuare »

Voltaj electrizant în parcarea unui hypermarket... cu Nepotu’ și patru super dansatoare - VIDEO & GALERIE FOTO

, 13 Septembrie, 2015

Distracția care se anunțase pentru seara de sâmbătă a început cu două ore mai târziu fața de cea stabilită inițial, când au urcat pe scena amplasată într-o parcare din municipiul Botoșani și băieții de la Voltaj.  Botoșănenii... continuare »

Adolescente în delir pentru un băiat de la X-Factor care și-a aruncat... inima de pe scenă – GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 12 Septembrie, 2015

A fost o seară de sâmbătă pe care mulți dintre botoșăneni n-au dorit să o rateze, chit că locul ales pentru distracție nu a fost unul tocmai accesibil pentru mulți dintre locuitorii municipiului.  Cu toate acestea, câteva mii de botoșăneni... continuare »

În drum spre Viena, Voltaj electrizează Irish-ul – CÂND concertează și pe CÂȚI bani & AUDIO cum își promovează show-ul

Joi, 16 Aprilie, 2015

Una dintre cele mai de succes trupe din România revine la Botoșani. Voltaj va concerta vineri seară pe scena de la Grand Irish Pub. Băieții conduși de Călin Goia, care luna viitoare vor reprezenta România la finala Eurovision de la Viena, pot fi văzuți... continuare »