Azi la Botosani

X Factor

Nebuniee! Două botoșănence ”lipicioase”, pe scena X Factor: Dani Oțil le-a promis pupici - FOTO

Vineri, 18 Septembrie, 2015

În seara de vineri, 18 septembrie 2015, pe scena X Factor au urcat două tinere din Botoșani, care au format trupa Wings. Frumoasele botoșănence au cântat o piesă energică și au dat juriul pe spate. Anastasia și Alexandra, cele două concurente la emisiunea... continuare »

Trupa a două fete din Botoșani concurează la X Factor

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Seara de vineri va fi una dintre cele mai importante din viața a două fete din Botoșani. Vineri, de la ora 20:30, Anastasia Alina Popistașu și Alexandra Gabriela Mateiuc vor intra pe scena X Factor de la Antena 1. Botoșănencele care compun trupa Wings vor participa... continuare »

Marlyn Manson de la X Factor vine la Botoșani să facă senzație: Luați-vă toți prietenii! - FOTO

, 24 Mai, 2015

Câștigătorul emisiunii X Factor în 2012 vine în această seară, 24 mai 2015 în Grand Irish Pub pentru a face atmosferă. Cântărețul și-a anunțat prezența, pe pagina de socializare Facebook și le-a transmis botoșănenilor: ”Luați-vă... continuare »

În acest week-end trăiești iubirea la... Uvertura Mall – AFLĂ motivul

Vineri, 13 Februarie, 2015

Sâmbătă și duminică, 14-15 februarie 2015, vor avea loc la Uvertura Mall cinci evenimente adresate botoșănenilor. Trăiește IUBIREA la Uvertura MallSâmbătă, 14 februarie, începând cu ora 14:00, botoșănenii sunt așteptați la Uvertura Mall cu un program artistic... continuare »

Prezentare anemică de modă, manechine cu ușoare probleme cu tocurile la Uvertura Mall – GALERIE FOTO

Sambata, 24 Ianuarie, 2015

Pe lângă evenimentele prilejuite de Unirea Mică ce au avut loc sâmbătă, 24 ianuarie 2015 în municipiul Botoșani, la lăsarea serii unii au continuat sarbatoarea în incinta Uvertura Mall. Au defilat ca pe ”catwalk” frumusețile BotoșanilorLa etajul IV al... continuare »

HALUCINANT: Minorul sinucigaș și-a planificat detaliu cu detaliu moartea – AFLĂ ce era scris în biletul de adio

Miercuri, 07 Ianuarie, 2015

Băiatul din Broscăuţi care s-a spânzurat pe 6 ianuarie  alesese de mult timp să renunţe la viaţă. În mesajele de adio de pe telefoanele mobile şi din hârtiile scrise de mână, acesta a specificat clar cum va decurge înmormântarea sa. Anchetatorii... continuare »

Miruna Buză, fata cu voce de aur, invitată la Răzvan și Dani: A fost exact visul meu - VIDEO

Luni, 08 Decembrie, 2014

Botoșăneanca Miruna Buză, fostă concurentă la emisiunea X Factor, a fost invitată în dimineața zilei de luni, 8 decembrie 2014, alături de alți concurenți în platou la Răzvan și Dani. Cu zâmbetul pe buze și cu o schimbare radicală de look, cântăreața... continuare »

Miruna Buză, factorul X de la Botoșani, a fost trimisă acasă de Brenciu: Mă gândeam că astăzi mă surprinzi cu altceva...

Sambata, 22 Noiembrie, 2014

Lovitura de grație primită aseară, 21 noiembrie 2014 din partea lui Horia Brenciu, la emisiunea X Factor. Botoșăneanca Miruna Buză, fata „cu o tehnică vocală excelentă” care a uimit la audiții prin acutele ei, a primit o critică neașteptată din partea... continuare »

Adolescentă din Botoșani cu o voce superbă la X Factor: Delia o vede câștigătoare, Bănică...frumoasă - VIDEO

Vineri, 26 Septembrie, 2014

A doua concurentă din această seară care i-a lăsat efectiv mască pe jurații de la X Factor, Delia Matache, Horia Brenciu și Ștefan Bănică Junior, este Miruna Buză, o adolescentă de 17 ani, din județul Botoșani cu o voce... mirifică. Tânăra a cântat... continuare »