Azi la Botosani

FOTOREPORTAJ Cel mai tare show din România la… Copălău, artista cu părul verde a făcut spectacol pentru băbuțe și flăcăi încinși

Andreea Bălan a demonstrat încă o dată, deși nu știu dacă era nevoie, că este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Se spune că spectacolul care îl face pe scenă ar fi cel mai bun din România, sau, să zicem printre cele mai bune. Iar publicul care a avut parte de asemenea show a fost format preponderent din oameni de la sate.

În fața scenei amplasată pe partea dreaptă a drumul național ce traversează comuna Copălău s-au adunat câteva mii de oameni. Majoritatea din comună sau din cele apropiate. Mulți și din oraș, dovadă mașinile înghesuite în parcarea care nu era parcare. Rândurile din față au revenit însă localnicilor care nu s-au lăsat cu una, cu două și și-au adjudecat gardurile împrejmuitoare. Băbuțele au privit consternate defilarea de ținute care de care mai sumară sau fetele care au dansat de parcă ar fi fost pentru ultima dată pe scenă, cu picioare ridicate-n aer sau șpagaturi perfecte. Moșnegeii mustăceau în timp ce flăcăii strigau de-a dreptul către sexul frumos de pe scenă. Tinerii și copiii au fost singurii care s-au încadrat în peisaj și au dansat, aplaudat sau au ridicat mâinile așa cum au văzut pe la televizor.
Andreea Bălan a făcut un concert de zile mari, care a durat o oră. A conversat dezinvoltă cu publicul, fiecare replică având o ușoară ironie fină, a zâmbit perfect, și-a schimbat ținută după ținută. L-a adus la Copălău și pe Petrișor, partenerul ei de dans de la emisiunea ”Dansez pentru Tine” cu care ”și-a dat viața pe scenă”. Garderobă i-a fost microbuzul parcat aproape de scenă și la care Andreea ajungea pe-un culoar format din jandarmii care, la rându-le nu-și puteau dezlipi ochii de la artista cu părul verde. (G.E.)































































































 

8:57 pm Marti, 08 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Andreea Balancomuna Copalaufestivalul usturoiului

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: