Azi la Botosani

Ambulanță chemată din nou la Piața Mare: AFLĂ cu ce au avut de-a face medicii

În cursul zilei de vineri, 17 iulie 2015, un echipaj al Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani (SJA) a fost chemat la Piața Mare, după ce câțiva trecători au fost alertați de un botoșănean cu probleme grave de sănătate.

Din câte se pare un om al străzii, cu un bogat istoric medical, s-a prăbușit la pământ și acolo a rămas până când câțiva trecători l-au observat și au cerut ajutorul cadrelor medicale sunând la 112.V.C., de 47 de ani a fost preluat de autosanitară și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromaromati acolo unde a primit îngrijirile medicale necesare.

După un control amănunțit, doctorii au constatat că botoșăneanul suferă de tuberculoză (TBC) și alte boli care îi pun în primejdie viața. Dat fiind starea sa precară, cel mai probabil medicii îl vor redirecționa pe Spitalul de Pneumoftiziologie din Botoșani.

Reamintim că ieri ambulanță a fost solicitată la Piața Mare pentru a prelua o femeie careia i s-a făcut rău atunci când, cel mai probabil, se afla la cumpărături.
(Ș.V.)

 

11:27 am Vineri, 17 Iulie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Piata MareUPU Botosaniom al strazii luat cu ambulanta

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: