Azi la Botosani

Cum se alege praful de-o carieră politică - Senatorul de Botoșani criticat și de colegi : Discipolul își copiază mentorul

A fost poate unul dintre puținii parlamentari activi, cu numeroase inițiative legislative care au propulsat-o într-un top al celor mai energici trimiși în Parlamentul României. S-a aflat în majoritatea comunelor din județ la diverse evenimente, a împărțit flori de 8 Martie, a stat pe patul unei bolnave din Răuseni.

Peste toate acestea probabil se va așterne praful uitării pentru că mintea alegătorului este construită în așa fel încât, să rețină doar anumite lucruri. Iar Doina Federovici pare-se să își fi tăiat singură craca politică de sub picioare, la momentul în care s-a poziționat lângă un personaj politic care are probleme cu legea.
A reacționat la acest ultim scandal național și un deputat de Botoșani care și-a exprimat opinia vis-a-vis de un eventual viitor politic al social democratei. Iată ce a scris Cristian Roman pe Facebook:
Cum să-ți faci praf o carieră politică pe care ai gestionat-o atent și cu multe resurse până la un moment dat?
Faci o gafă care rămâne în istoria colectivă și care-ți eclipsează toate celelalte gesturi. E cazul colegei mele parlamentar de Botoșani, senatorul Doinița Federovici, care, oricâte șezători de duminică prin satele județului sau întâlniri cu femeile din PSD ar avea și oricât de mulți bani i-ar băga partidul în PR, va rămâne în istoria colectivă ca personajul care a întors procedura la comisia juridică din Senat pentru a-l scăpa de justiție pe Dan Șova, acest exponent al tupeului și aroganței în politică.
Nu are cum să nu ne vină în minte momentul când deputatul Viorica Afrăsinei făcea scut uman, împreună cu colegii parlamentari din PDSR, pentru a împiedica arestarea infractorului dovedit Gabriel Bibolaru. Atunci Doinița Fedorovici era consiliera doamnei Afrăsinei. Discipolul își copiază mentorul.
Iata si o poza care vorbește de la sine.

 

3:12 pm Joi, 26 Martie, 2015

11 Comentarii la “Cum se alege praful de-o carieră politică - Senatorul de Botoșani criticat și de colegi : Discipolul își copiază mentorul

  1. dumitru spune:

    si cine este acest Cristian Roman ? o fi vreun jucator de la FC Botosani imprumutat prin liga a 2 a sau a 3 a ????

  2. cititor spune:

    Ce razboi urat a devenit politica de Romania si mai ales de Botosani. Daca un om de o oarecare calitate ca Roman intra in asemenea mizerie de conflict, folosind si denigrand oameni care nu doar ca au facut multe pentru Botosani dar mai sunt si prezent in situatii tragice in cauza bolilor de care sufera, si ma refer la doamna ex- deputat Afrasinei, inseamna ca e urat rau ce va urma pana la alegerile de anul viitor. Domnule Roma, Doamna Afrasinei, care este o Doamna ;i nu merita mizeria pe care inca i-o mai faceti, a facut multe pentru urbea asta. Sala Polivalenta, daca nu intervenea ea, semaforizarea din municipiu si multe alte investitii pentru care a facut lobby din pozitia sa inalta din Camera Deptatilor. Nici un alt parlamentar de Botosani nu a mai avut o functie ata de importanta in Parlamentul Romaniei. Va roade invidia, va inteleg, dar ar trebui sa avti o limita. Similar cu senatorul Federovici. Raportul nu era complet de aceea nu l-a semnat. Dupa completare l-a semnat si procedura s-a reluat. Iar dvs stiti foarte bine astfel de lucruri ca sunteti acolo. E trist ce se intampla. Si probabil multe alte mizerii urmeaza. E pacat inclusiv de dvs, care sunteti un tip destept.

  3. Misu spune:

    Vrem curatenie totala in cocina din parlament! Tanti Doina cand pleaca pisoiasul plagiator din fruntea guvernului??? Da matale cand pleci?

  4. cititor spune:

    Si va spune asta un om care nu are culoare politica. Un om care v-a admirat altadata pentru verticalitatea de care ati dovada uneori. Pentru mana forte pe care cati avut-o ca prefect. Sunt mere mai putrezite la PDL decat la PSD. Sunt mere putrezite si la PNL. Ganditi-va cati liberali sunt in inchisoare la Iasi, numai. Ministri si directori de mari instituii. Si PSD-isti au ajuns la parnaie si vor mai ajunge. Premier, ministri, samd. Cu Varu Jan cum ramane? Cum ati votat? Ca sa-l salvati? Asta e valul. Curatenie! Din toate partile! Si nu va asumati curatenia ca n-ati facut-o voi, pDL-ul, si nici n-o faceti. N-o fac nici PSD-stii. O fac interesele straine. Dar e bine ca se face. Insa nu vad de ce folositi aceste ocazii ca sa aruncati cu noroi in oameni. Folositi mai curand lucurile pentru Botosani pe care le-ati facut. Ca prefect si ca deputat. Sunt prea putine? Mai lucrati. O imagine pozitiva nu se construieste nici repede si nici usor. In schimb se poate strica repede, daca oponentii politici murdaresc atat de usor. Numai ca, cedeti, e prea facil si abject pentru o personalitate ca dvs. E regretabil.

  5. gabita oute limpezi spune:

    bre ca totul sa fie bine si frumos miruiti constitutia nu sovaiti

  6. dragos spune:

    mai cititorule, intra pe siteul realitatea.net si ai sa vezi cum a votat dna federovici, impotriva arestarii geniului sova. dar a votat pentru arestarea liberalului tana si nu mai stiu cum. si tu imi spui ca esti apolitic? si tu ne crezi prosti? asa a crezut si ponta. si a iesit presedinte ... de scara! asa ca nu ne mai enervati cu minciunile voastre! nu intelegeti? ne+am saturat de minciuni! si iesim la vot, sa stii, cititorule, si iar o sa aveti surprize

  7. Botosanean spune:

    Cine s-a gasit sa vorbeasca, domnul Roman. Sa fim seriosi. Sunt politicieni care au facut lucruri cu adevarat grave si importante pentru comunitate, si totusi au candidat, detin functii samd. Senatorul Doina Federovici nu a blocat ridicarea imunitatii lui Sova, ci doar a semnat cu intarziere un raport din care lipseau documente. Nu mai dezinformati si nu mai vorbiti fara sa cititi sau sa urmariti presa nationala!

  8. Fifi spune:

    Informati-va mai bine dragi cetateni si vedeti ca domnului Sova nu i-a fost ridicata imunitatea din cauza colegilor senatori care au lipsit de la sedinta (colegi din PNL)!!!! Asa ca nu mai aruncati cu acuze la adresa senatorului din Botosani total aiurea!!!!

  9. vali spune:

    Doinita, cu Sova(iala) asta ti-ai tras plapuma peste cap...noapte buna! Du-te la spalat pahare, ca faci mult rau acestei tari ca parlamentar!

  10. fifi secretara psd spune:

    fifi, sluga psd-ista, CONSTITUTIA scrie negru pe alb ca hotararea de a-i ridica imunitatea se ia cu 50%+1 din cei prezenti......ce-i in statutul camerei e NECONSTITUTIONAL. orice roman stie ca legea primordiala e Constitutia! rusine psd ca acopera hotii!

  11. cetatean din Botosani spune:

    VA ROG FRUMOS, EU NU STIU, DAR POATE STIE CINEVA CE A FACUT BUN PENTRU ROMANIA DOMNUL SOVA CAT A FOST MINISTRU? .....ABIA ASTEPT SA AFLU...

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: