Azi la Botosani

S-a făcut calculul: CÂT stă Portariuc la serviciu și CE FACE pe unde pleacă: Tot am spus că sunt copii, sunt tineri

Plecările repetate ale primarului din Botoșani, care nici la ședințele de Consiliu Local nu prea mai ajunge, au stârnit curiozitatea Opoziției, care i-a contorizat timpul efectiv petrecut în municipiul reședință .

Două zile și jumătate pe săptămână...

Conform calculelor liberale, Ovidiu Portariuc vine efectiv la serviciu în actualul mandat doar două zile și jumătate pe săptămână din cele cinci lucrătoare.
”În rest, a fost plecat să rezolve această problemă (corecţiile financiare - n.r.) sau una din problemele astea sau a venit la 10 și a plecat la 13 și este de notorietate și o știți și voi. Dar bucuria cea mare a dlui primar și a unei mici echipe de acolo este: dacă tot nu putem să facem, hai să ne războim cu unul. Și am auzit tot felul de nâzbâtii”, a afirmat Cătălin Flutur.  
Potrivit primarului din perioada 2004 – 2012, actualul edil șef inventează tot felul de pretexte pentru a pleca din oraș, iar elocvent este cel cu mersul la ministere pentru anularea unor corecții financiare fără ca în realitate să fi deschis măcar un proces prin care să le conteste.
”Nu se poate să vii luni în Botoșani, să faci o conferință de presă, să arunci piatra și pe urmă să dispari. Nu este posibil așa ceva!” a declarat Cătălin Flutur.

... Și alea dedicate atacurilor politice

Fostul edil șef a dat ca exemplu ședința de Consiliu Local aferentă lunii aprilie, care a tot fost amânată pentru pretexte precum greva funcționarilor sau Ziua Muncii, pentru a fi reprogramată într-o vineri, când Ovidiu Portariuc nu s-a obosit să participe la ședință.
Actualul consilier județean a arătat că s-a gândit alături de colegii liberali să meargă alături de primar la București pentru a susține cauza municipiului, numai că...
”Ce făceam? Îl obligam să ajungă în Bucureşti. Cine ştie pe unde era şi atunci am spus că nu e frumos să-i stricăm programul (...). Tot am spus că sunt copii, sunt tineri... Luni şi marţi - de acum m-am învăţat - vin şi aruncă: corecţii, vinovăţii, dar nu numai astea, hai fă şi ceva treabă, un pic, să se vadă. Tot spune «nu pot că nu ştiu ce». Păi când te-ai băgat nu ştiai că nu poţi?”, a declarat Cătălin Flutur.
Acesta a adăugat că, atunci când totuşi pleacă în interes de serviciu, Ovidiu Portariuc „merge la Bucureşti ca să te înfunde”, arătând că interesul său a fost să nu se anuleze vreo corecţie financiară fiindcă altfel nu ar mai avea ce motiv să invoce pentru faptul că nu a reuşit ceva notabil în cei trei ani de mandat. (S.B.)

 

6:11 pm Miercuri, 20 Mai, 2015

3 Comentarii la “S-a făcut calculul: CÂT stă Portariuc la serviciu și CE FACE pe unde pleacă: Tot am spus că sunt copii, sunt tineri

  1. Intelectual din Botosani spune:

    BOTOSANI in acest moment e un oras deosebit cu o ARHITECTURA PEISAGISTICA STRADALA deosebita fata de ce a fost in anii trecuti. FELICITARI actualilor edili .

  2. Santinel spune:

    Portariuc Ovidiu este un Guru al Nimicului. Cand cineva doreste sa ia lectii de facut Nimic, se poate adresa fostului primar Portariuc, un adevarat maestru in arta frecatului de menta. Dumnealui nu face asta din delasare ci acesta este adevaratul lui caracter de puturos in forma continuata. Viata personajului Portariuc este plina de nimicuri si cariera inexistenta.nici pe strada nu-l poti observa deoarece este un Nimic, un Nimeni eteric, volatil, un individ insipid, fara formam

  3. cocoşel spune:

    Nota 10 pentru poză, e super tare.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: