Azi la Botosani

FAZA ZILEI : Vremuri de opoziţie – PDL-iştii acceptă la miss şi fete fără 90-60-90

Tineretul Democrat-Liberal Botoşani vrea să aibă cât mai multe fete la ediţia din acest an a Miss PDL şi de aceea a lărgit condiţiile de participare. Organizatorii concursului au anunţat pe Facebook că tinerele care intenţionează să se înscrie nu trebuie să fie descurajate dacă nu au măsuri perfecte.

miss pdl botosani

„Doar trei zile au mai rămas până la preselecţiile Miss PDL 2013. Căutăm cele mai frumoase fete, iar asta nu înseamnă criterii de genul 90-60-90 sau o înălţime de Miss Univers, ci tinereţe, frumuseţe, naturaleţe, inteligenţă, adică smart&right”, se precizează în comunicatul TDL Botoşani.

Liderii organizaţiei susţin că nu au lăsat din condiţii ca urmare a lipsei concurentelor care ar putea fi generată de trecerea partidului în opoziţie, ci din dorinţa ca aria de selecţie să fie cât mai mare.

„Ne-am gândit că este bine ca la preslecţie să participe cât mai multă lume. Deja am primit o mulţime de telefoane, cred că vom avea 20 de fete la preselecţie”, ne-a spus Adrian Poclid, preşedinte TDL Botoşani.

Preselecţia va avea loc sâmbătă, de la 18:00, la Tex Club Botoşani, opt fete urmând să se califice la finala din 6 decembrie. (S.B.)

CITEŞTE ŞI:

 „Missa” de 90 – 60 – 90 a PDL-lui ar cam vrea în politică



CITEŞTE ŞI:

PDL-iştii s-au răzgândit şi fac Miss PDL

6:11 pm Miercuri, 06 Noiembrie, 2013
Te-ar mai putea interesa si:  Miss PDLAdrian Poclid

7 Comentarii la “FAZA ZILEI : Vremuri de opoziţie – PDL-iştii acceptă la miss şi fete fără 90-60-90

  1. geo spune:

    Felicitari! Asta inseamna sa fii un partid democrat adevarat! Nu ca la socialisti omul si locul

  2. dana spune:

    Era naspa daca renuntau la concursul asta ca pana la urma atata distractie mai au si tinerii in Botosani. Chiar mai bine ca nu tre sa fii cine stie ce model.

  3. PAUL spune:

    Decat anorexica, mai bine mai cu forme :))) conteaza sa-i mearga si mintea, nu sa fie doar slaba si inalta... frumoasa, dar desteapta, eu asa stiu ca s-a cautat mereu la MISS PDL.

  4. un om spune:

    mai bine asa ca peste tot ti se cer conditiile astea si poate ca mai sunt fete frumoase dar care nu poseda neaparat 1,80 m. De ce sa nu poata participa si una de 1.70 sau 1,65? Doar finalista nu se duce sa participe la un concurs in care reprezinta tara si trebuie dimensiunile astea.

  5. denisia spune:

    organizatia de tineret PDL a fost intotdeauna mai puternica, a avut idei mult mai klumea decat celelaltem, chiar daca poate mai putin dar au fost mai buni.

  6. Eu spune:

    Nu conteaza formele..ci inteligenta,simplitatea si felul de a fi

  7. snp spune:

    Bine punctat EU! apreciez asta,nu stiu de unde au scos asa cu 90/60/90.... nu aveti ce scrie? vine cine vrea la preselectie

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: