Azi la Botosani

GHINION de pungaș: Câțiva băieți nici n-au apucat să vadă ce-au furat, c-au și fost prinși

Trei hoți din județul Botoșani s-au gândit că au dat lovitura vieții lor, în momentul în care au jefuit o casă, însă norocul n-a prea fost de partea lor și n-au reușit să ajungă prea departe cu bunurile furate. 

La data de 6 septembrie 2015, în jurul orei 01.30, poliţiştii Biroului Rutier – Poliţia municipiului Dorohoi au oprit în trafic, pe raza localității Broscăuți, un autoturism, la volanul căruia se afla L. R. de 19 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani. În apropierea autoturismului a fost identificat şi R. A. de 22 ani, din aceeași localitate. 

„Întrucât cele două persoane aveau un comportament suspect, poliţiştii au efectuat controlul vehiculului, fiind astfel găsite un telefon mobil și bijuterii, bunuri suspectate a proveni din comiterea unei infracţiuni.”, se arată menționat în comunicatul de presă al IPJ Botoșani.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Secţiei Rurale nr.4 Dorohoi, care au stabilit că, în noaptea de 5 spre 6 septembrie 2015, cei doi tineri, împreună cu C. C. de 19 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoșani, au pătruns prin efracţie într-o locuinţă din satul Carasa, comuna Corlăteni, judeţul Botoșani, de unde au sustras aparatură electronică şi bijuterii în valoare totală de 6.500 lei.

Pe parcursul cercetărilor au fost recuperate și alte bunuri sustrase de autori, acestea fiind găsite abandonate pe marginea DJ 293 în localitatea Carasa.
 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat, urmând a fi propusă soluție procedurală.

4:13 pm Miercuri, 09 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  IPJ BotosaniHoti DorohoiCasa pradata

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: