Azi la Botosani

DSPSA Botosani

Copiii s-au dat de-a dura de 2 miliarde vara aceasta – FOTOGALERIE cu izvorul de bani al Primăriei

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Locul de joacă cu plată din Parcul Mihai Eminescu dar și bărcuțele de pe lacul din apropiere au avut un succes nebun printre botoșăneni, în vara care tocmai s-a încheiat. La un calcul estimativ încasările se ridică undeva la suma de 2 miliarde... continuare »

Ghiorghiță ironic cu spațiile verzi pârjolite de căldură : Felicitări, dle Cosmin Andrei! - CINE i-a sărit în ajutor vicelui

Miercuri, 24 Iunie, 2015

Consilierul local Florin Ghiorghiță, fost viceprimar, și-a început interpelarea cu o întrebare. I-a întrebat pe toți cei aflați la masa dezbaterilor dacă le place cum arată spațiile verzi din oraș, inclusiv florile plantate de întreprinderea... continuare »

Întrebare retorică : Cine plătește daunele lui Eugen Țurcanu?

Marti, 26 Mai, 2015

Hai cu interpelările. Primul înscris, Corneliu Furtună care a adresat o întrebare colegilor din plen, întrebare la care însă avea răspunsul. A dorit să știe cine va suporta suma de bani ce a câștigat-o Eugen Țurcanu, directorul Direcției... continuare »

Episodul II – fântâni arteziene dinspre DSPSA : ADRESĂ de la Eugen Țurcanu

Miercuri, 20 Mai, 2015

Directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) a lansat în spațiul public un drept la replică vis a vis de declarațiile viceprimarului Cosmin Andrei prin care i s-a solicitat punerea în funcțiune a fântânilor arteziene din... continuare »

Mașini ridicate de HSR și ”chelite” în curte la DSPSA, procese deschise de proprietari

Luni, 11 Mai, 2015

O botoșăneancă căreia i s-a ridicat autoturismul care a staționat o perioadă îndelungată pe domeniul public de către fostul operator HSR, a început demersurile pentru recuperarea autoturismului. Mai ales că, mașina sa, a fost predată în urmă... continuare »

Lacătul pe terenul de joacă gratuit din parc pus de Consiliul Local

Luni, 11 Mai, 2015

Botoșăneanul a arătat cum sâmbătă, într-o zi cu soare, parcul de joacă gratuit de pe locul fostelor sere era închis în mijlocul zilei, timp de trei ore, conform unui program afișat la intrare. Luni, 11 mai 2015, conducerea Direcției de Servicii... continuare »

Țurcanu a spus STOP ședinței de la municipiu

Vineri, 08 Mai, 2015

După ce s-au sfătuit despre poziția ce ar urma să o adopte în ședința de Consiliu Local din data de 8 mai 2015, liberalii, puțini la număr, au revenit în sală. A vorbit Eugen Țurcanu, votat președinte de ședință : ”Grupul consilierilor PNL... continuare »

FAZA ZILEI - Iepurele cu Paștele ”sechestrat” la Trei Coline : FOTOGALERIE

Marti, 21 Aprilie, 2015

Anul acesta Paștele a trecut pe muțește în municipiu. Adică, creștinii au sărbătorit Învierea Domnului însă orașul nu a mai fost împodobit așa cum fac oamenii în casele lor, la ceas de sărbătoare. În schimb, Dorohoiul cel... continuare »

Poveste fără sfârșit : parcări fără stăpân, consilieri ghidați din laboratoarele Locativa, un alt HSR la pândă

Luni, 20 Aprilie, 2015

Deja capitolul HSR începe să plictisească. Iar povestea este întreținută cu largul sprijin al consilierilor de opoziție din plenul municipal care au picat proiectul cu preluarea parcometrelor și a platformei de la fostul operator privat, într-atâtea... continuare »

De la agonie la extaz: Eugen Țurcanu aproape și nu prea de șefia DSPSA

Vineri, 17 Aprilie, 2015

La finele săptămânii trecute primarul Ovidiu Portariuc a semnat dispoziția prin care Eugen Țurcanu și-a redobândit funcția de director la Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA), ca urmare a sentinței dată de Tribunalul Botoșani. La... continuare »

Directorul trimis la serviciu de Tribunal așteaptă invitație specială la domiciliu

Miercuri, 15 Aprilie, 2015

Magistrații de la Tribunalul Botoșani i-au admis cererea directorului destituit din funcție de la Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) de a-și redobândi postul de conducere. În continuare, primarul Ovidiu Portariuc a semnat dispoziția... continuare »

HAI la concurs pentru o funcție de șef cu 20 de milioane pe lună

Luni, 06 Aprilie, 2015

Oferta de muncă din această săptămână vine din partea unei instituții publice din Botoșani, care a făcut vacant un post de șef. Este vorba despre Direcția Servicii Publice Sport și Agrement (DSPSA) Botoșani care este în căutarea unei persoane pentru... continuare »

Se strânge lanțul - ANI pe urmele a încă unui fost viceprimar: Când e penal, e grav… e cu mascați

Joi, 26 Martie, 2015

Funcționarii din aparatul de specialitate al Consiliului Local fac copii după copii a unor hotărâri de consiliu local ce au fost adoptate și care vizează Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement, din punct de vedere financiar. Structura a fost condusă... continuare »

Încă nu ți-ai găsit un job? Salariu de 1.750 de lei pentru un post de șef – LISTA

Luni, 09 Martie, 2015

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani (AJOFM) a făcut publică luni, 9 martie 2015, lista cu 558 de locuri de muncă pentru botoșănenii care sunt în căutarea unui job. Astfel, două instituții de stat fac angajări și oferă salarii... continuare »

ACUM : Ședință la municipiu cu locuință pentru arhitect, Biserică, HSR și un pic de organigramă

Vineri, 27 Februarie, 2015

Consilierii locali s-au adunat în sala de ședințe a Primăriei pentru o ședință extraordinară care are pe ordinea de zi ai multe proiecte de hotărâre, unele picate de la întruniri anterioare, altele nou introduse. Printre acestea repartizarea unei locuințe... continuare »