Azi la Botosani

Portariuc, mesaj pentru cel care-i râvnește scaunul: Ar putea deveni un viceprimar destoinic

Primarul Ovidiu Portariuc a citit declarațiile făcute de liberalul Viorel Coman pentru Botoșăneanul. Și a ținut să-i ureze încă de acum, cu un an înainte de alegerile locale, succes. Îl felicită, bineînțeles și pentru curaj.

Mai ales, actualul edil șef îl felicită pe Viorel Coman pentru curajul de a-l înfrunta deschis, într-o bătălie electorală, pe Cătălin Flutur. Redăm mai jos declarația integrală a lui Ovidiu Portariuc:

Ii urez succes si il felicit pentru curaj. Viorel Coman a demonstrat ca e un om curajos mai ales in ultima perioada. L-am apreciat intr-o emisiune tv zilele trecute cand a declarat ca nu poate fi ipocrit si sa-l sutina acum pe Catalin Flutur dupa ce in 2012 a sustinut ca nu e bun pentru Botosani pentru ca a indatorat orasul si s-a inconjurat de o camarila.
Coman e un om de dreapta autentic,provenind din mediul de afaceri spre deosebire de Catalin Flutur care doar a mimat dreapta, nelucrand o zi in mediul privat, avand mai degraba caracteristici si comportamente securisto-comuniste.

Viorel Coman poate aduce un suflu proaspat in politica locala si ar putea deveni un viceprimar destoinic din 2016 daca va convinge cetatenii. Catalin Flutur ce sa mai aduca politicii locale? Din nou datoriile de care abia am scapat orasul? Proiecte noi? Nu cred atata timp cat la Bucuresti nu mai este nici Basescu, nici Udrea, nici Videanu, amicii apropiati ai domniei sale.
Poate ne aduce inapoi cele 200 de miliarde pe care le platim acum ca si corectii financiare pentru neregulile din mandatul 2008-2012.

(G.E.)

 

1:31 pm Miercuri, 20 Mai, 2015

9 Comentarii la “Portariuc, mesaj pentru cel care-i râvnește scaunul: Ar putea deveni un viceprimar destoinic ”

  1. Valentin spune:

    Flutur mai bine sa spuna cetatenilor de unde a acumulat atata avere,hotel,cabinet stomatologic, farmacie, masini luxoase, vile de lux.....etc. A nenorocit orasul. Rusine!

  2. botosanean spune:

    Daca Portariuc este un inapoiat intelectual si un infantill continu, asta nu inseamna ca si botosanenii sunt ca el. Mergi si fa ordine in sicietatile parintilor tai, nu experimente cu fonduriublice ale orasului, prostanacule.

  3. vot de blana spune:

    eu inteleg ca d-ul coman isi sutine afirmatia ca flutur nu a fost bun, dar daca parerea lui e relevanta si daca aveti onoare d-le portariuc va rog sa l intrebati public pe coman daca dvs sunteti un primar mai bun decat d-ul flutur!!!

  4. sarcastic spune:

    Ovidiu, treci pe la Florariu sa te mai aranjeze putin. Poate mai au tiganii in piata niste vopsea de oua sa pari si tu viu.

  5. dumitru spune:

    chiar daca-si pune fular galben Flutur tot fost PDL-ist ramane, iar nu cred ca colegii din PNL pot accepta sa ramana doar simplke marionete gen : Eugen Turcanu

  6. zazania spune:

    e clar,omul psdului,adica handicapatul psihopolitic Coman a fost scos la inaintare. L-am vazut cultivat pe la Somax la emisiunea aluia diliu care a venit de laSuceava. Coman trebuie dat urgent afara din PNL,nu-=i periculos dar face partidul de ras.

  7. cosminel spune:

    PORTARIUC SE DA SMECHER,VAI DE URECHILE LUI CLAPAUGE

  8. dan spune:

    daca Coman este b6n de viceprimar inseamna ca Portariuc crede ca va mai fi primar in 2o16.Viseeeee.

  9. Misu spune:

    PSD=PCR= KOMUNISM Traiasca dr. Copy Paste!.Traiasca "Bunicutza" aterizata de la Moscova! Traiasca toate babele care voteaza acest partid mizerabil!

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: