Azi la Botosani

soferita din Botosani

Accident c-o botoșăneancă la volan: S-a izbit din plin în mașina unui tânăr

Luni, 14 Septembrie, 2015

O botoșăneancă a provocat un accident rutier, după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-un alt autoturism, condus de-un tânăr. Pe data de 13 septembrie 2015, ora 20.00, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate... continuare »

O șoferiță din Botoșani a gafat-o în trafic: CUM a reușit să se izbească în mașina unui neamț

, 02 August, 2015

O femeie de Botoșani s-a ales cu dosar penal din partea polițiștilor rutieri de la Suceava, după ce a provocat un accident rutier. Vineri, 31 iulie 2015, în jurul orelor amiezii, în timp ce conducea autoturismul pe banda a doua de circulație a străzii... continuare »

„Coșmarul” unei șoferițe din Botoșani: CÂT s-a chinuit să-și parcheze VW-ul :)) - VIDEO de râzi cu lacrimi

Luni, 13 Iulie, 2015

O botoșăneanca a dat dovadă că nu se pricepe absolut deloc la parcatul mașinii, cel puțin asta reiese dintr-un videoclip postat recent pe Youtube. Femeia s-a chinuit nici mai mult, nici mai puțin de...10 minute să-și parcheze mașina marca VW pe o stradă din... continuare »

Depășirea spre moarte: FILMUL accidentului grav de la Suceava în care a fost implicată o botoșăneancă

Sambata, 27 Iunie, 2015

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit, iar alţi trei oameni, membri ai familiei sale, au fost răniţi, după un accident rutier petrecut din cauza unei depăşiri imprudente a şoferului care a decedat. Tragedia s-a petrecut ieri dimineaţă, în... continuare »

Impact violent între un VW cu numere de Botoșani și o Dacia Papuc, la Iași: Șoferiță rănită luată cu ambulanța

Miercuri, 17 Iunie, 2015

Un grav accident de circuție s-a petrecut astăzi, 17 iunie 2015 la Iași. O mașină înmatriculată în Botoșani s-a izbit într-o Dacia Papuc. Evenimentul rutier a avut loc iî intersecția dintre strada Arcu și Billa, acolo soferița unui autoturism... continuare »

Șoferiță cercetată de polițiști: A fost prinsă în trafic cu mașină în neregulă

Joi, 12 Martie, 2015

Ziua de miercuri a fost una încărcată cu evenimente rutiere înregistrate pe raza județului Botoșani. Pe lângă accidente, polițiștii au depistat în trafic și șoferi cu probleme la autoturisme. Spre exemplu, ieri, în jurul orelor dimineții, M. A. de 22 ani,... continuare »

GRAV: O șoferiță din Botoșani s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina după ce a pierdut controlul volanului

Sambata, 07 Martie, 2015

O botoșăneancă în vârstă 20 de ani care conducea un autoturism a scăpat volanul de sub control pe E 85, la Grăniceşti, maşina răsturnându-se de mai multe ori în afara drumului, scriu reporterii de la Monitorul de Suceava. Nu s-au înregistrat victime dar... continuare »