Azi la Botosani

Tânăr din Botoșani implicat într-un accident rutier la Bacău: Șoferul vinovat n-a acordat prioritate

Un bărbat de 58 de ani a ajuns la spital, în urma unui accident de circulație pe care l-a provocat chiar el.

La intersecția cu un drum european nu a oprit

Potrivit Monitorului de Vrancea, s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, la miezul nopții, în localitatea Sascut, din județul Bacău. Polițiștii care s-au deplasat la locul accidentului au stabilit, în urma primelor cercetări, că bărbatul de 58 de ani, din Vrancea, se deplasa cu un autoturism pe un drum județean, iar la intersecția cu drumul european nu a oprit pentru a acorda prioritate de trecere unei autoutilitare, la volanul căreia se afla un tânăr din Botoșani. Astfel, mașina vrânceanului s-a izbit de autoutilitara botoșăneanului. Vrânceanul a ajuns la spitalul din Bacău și a rămas internat.


Polițiștii au fost sesizați la data de 15 ianuarie 2015, în jurul orei 00.00, despre producerea unui accident rutier cu victimă pe DN 2, în interiorul localității Sascut. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 58 de ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 119 A Berești, la intersecția cu DN 2 nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, conduse de un tânăr de 26 de ani din Botoșani și a intrat în coliziune cu aceasta. În urma producerii evenimentului rutier, conducătorul auto de 58 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe Bacău pentru îngrijiri medicale și a rămas internat”, se arată într-o informare a polițiștilor din Bacău.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

De asemenea, ambilor conducători auto le-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE:

 Alcoolul și șofatul, combinație de speriat: IATĂ ce a putut să facă un tânăr din Botoșani

8:52 am Vineri, 16 Ianuarie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: