Azi la Botosani

Te rog frumos să demisionezi! Şeful judeţului s-a enervat rău după povestea cu aranjatul concursurilor de la Muzeu

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani neagă orice intervenţie în stabilirea câştigătorilor concursurilor organizate de Muzeul Judeţean. Florin Ţurcanu a ţinut să dezmintă categoric informaţiile prezentate de fosta şefă a instituţiei culturale la Somax TV.

"Dacă ai făcut lucrul ăsta este foarte grav şi trebuie să pleci de la cabinet"

După ce Botoşăneanul a publicat un articol despre relatările făcute în direct de către Lucica Pârvan,preşedintele CJ Botoşani i-a cerut explicaţii consilierului său, Ionuţ Cârnu. Acesta a negat încercările de influenţare a concursurilor despre care ex-directoarea Muzeului Judeţean a povestit în direct la Botoşăneanul TV,  susţinând că s-a implicat în activitatea instituţiei doar în limita prevederilor legale şi a făcut-o la fel ca şi la celelalte unităţi subordonate CJ-ului.

„L-am întrebat foarte clar: omule, ai încălcat atribuţiile de serviciu, ai făcut tu anumite aspecte? Dacă ai făcut lucrul ăsta este foarte grav şi trebuie să pleci de la cabinet”, a afirmat Florin Ţurcanu.

"Nu am cerut nimănui, niciodată, de când am acest mandat să transmită un mesaj al meu"

Şeful judeţului a subliniat că nu a recurs vreodată la asemenea practici.

„Eu personal nu am cerut nimănui, niciodată, de când am acest mandat să transmită un mesaj al meu pentru că nu mă ocup cu aşa ceva. Mi se pare o chestiune care depăşeşte limita. Vă asigur că nu am avut şi nu am o asemenea preocupare. Consilierii de la cabinetul preşedintelui au anumite atribuţii pe care trebuie să le respecte. Eu am discutat dimineaţă cu consilierul respectiv şi i-am spus: dacă ai făcut acest lucru te rog frumos să demisionezi şi să ceri persoanei respective să probeze”, a afirmat Florin Ţurcanu.

Preşedintele CJ Botoşani a adăugat că, „nu am pensionat-o eu pe doamna” şi că, legal, Lucica Pârvan trebuia să părăsească postul la limita de vârstă.
(S.B.)


MAI MULTE DESPRE ACEST SUBIECT:

VIDEO Uita așa ar aranja finuțul Împăratului un concurs la... Împărăția unde a ajuns șefă ex-inspectoarea Laura - Se așeza pe un scaun și spunea: Popescu

9:04 pm Marti, 27 Ianuarie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Florin TurcanuMuzeul JudeteanLucica Parvancj botosaniIonut Carnu

8 Comentarii la “Te rog frumos să demisionezi! Şeful judeţului s-a enervat rău după povestea cu aranjatul concursurilor de la Muzeu ”

  1. Szolt spune:

    Fiti cuminti fratilor, e o frecatura la piciorul de lemn, nu se va intampla nimic, totul este de ochii lumii, el va incerca sa nege aspectul acesta cu, consilierul pana se va uita, dupa care totul va reveni la normal iar acest individ Carnu nu va pati nimic.

  2. unul dintre oameni spune:

    Ce ar trebui sa pateasca acest consilier? Sa fie omorât cu pietre în centrul orasului pentru ca oamenii cand ajung la pensie refuza sa părăsească un loc si sa isi vada de batraneti? Asta e problema in Romania. Tinerii nu sint apreciati si nu sunt lăsati sa isi dovedească valoarea.

  3. lamurit spune:

    Unul face circ, unul minte. Ambii o vor sfarsi rau.

  4. of spune:

    Mare valoare au tinerii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pandesc numai functii de conducere. Daca s-ar putea sa li se dea asmenea functii chir cand se angajeaza prima data........ asa da valoare!!!!!!!!!!!!!!!

  5. alex graur spune:

    bai,e genial,auzi ce spune AI FACUT TU ANUMITE ASPECTE ? asa te intreba la militie cind te batea,iar ghiolbanul e invatat sa bata !!!!!

  6. kikirikimiki spune:

    "ai facut tu anumite aspecte?" :)))))))) Nu nimic, doar ca-l ia pe "NU" in brate.

  7. gigi spune:

    Nasul si finul, joaca bine..........

  8. Laura spune:

    Pai madam Parvan minte cu nerusinare nu ea a facut angajari la muzeu?Cine a aduso pe Tocariu la sectia de etnografie? Cine la angajat pe Mr. Balanovici si multi altii????Cine oare???

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: