Azi la Botosani

Un om al străzii a ajuns aproape îngheţat la spital – IATĂ de cine a fost salvat bărbatul!

În această dimineaţă, 16 ianuarie 2015, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati a fost transportat un bărbat intrat în şoc hipotermic, care se afla la un pas de moarte.

O echipă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă a transportat la UPU Botoşani, vineri dimineaţă, în jurul orei 9.00, un bărbat de 52 de ani, găsit în stare de inconştienţă în apropierea cimitirului Pacea din municipiu. Corneliu D. nu avea asupra sa acte şi era îmbrăcat neîngrijit, aşa că medicii au presupus că este un om fără adăpost. Abia când şi-a mai revenit şi şi-a recăpătat cunoştinţă, fiind încălzit cu ajutorul unei pături electrice, botoşăneanul le-a spus cadrelor medicale cum se numeşte şi ce vârstă are, de asemenea confirmându-le că într-adevăr doarme sub cerul liber.

Bărbatul a fost salvat datorită unei botoşănence, care îşi plimba la acea oră câinele şi l-a remarcat pe omul căzut în stradă, în faţa cimitirului Pacea, şi a apelat numărul de urgenţă 112.

Corneliu D. se află pe Secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean Mavromati, revenindu-şi aproape complet din şocul hipotermic pe care l-a suferit. Nu este pentru prima dată când acesta ajunge la spital din cauza frigului, medicii cunoscându-I cazul, dar şi faptul ca nu are unde se adăposti pe timp de noapte.








CITEȘTE:

 FRIGUL face prima VICTIMĂ: un bărbat aproape înghețat a fost adus de urgență la spital


3:22 pm Vineri, 16 Ianuarie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: