Azi la Botosani

Teatrul Mihai Eminescu

Portariuc aprecieri la Flutur: În mandatul domniei sale nu au existat proiecte de asemenea anvergură

Marti, 15 Septembrie, 2015

La câteva zile distanță de când fostul primar al orașului a criticat ritmul de derulare al lucrărilor la două proiecte importante pentru Botoșani, vine și replica. Cătălin Flutur a văzut o lipsă de viziune și experiență la actuala conducere a Primăriei... continuare »

Primăria, banii înapoi la Teatru și Cornișa – În ce condiții europenii ne bagă mâna în buzunare

Marti, 15 Septembrie, 2015

Răspunsul este simplu și anume dacă până la data de 31 martie a anului viitor cele două mari proiecte derulate la Botoșani cu fonduri europene nu sunt gata. Comunitatea Europeană va impune Primăriei să plătească în totalitate partea de lucrări rămase... continuare »

Fostul primar despre marile șantiere: Parcul Cornișa încetinit, teatrul transformat într-un ”circ al foamei”

Vineri, 11 Septembrie, 2015

La conferința politică susținută din casa liberalilor vechi și noi s-a atins și subiectul celor mai de interes proiecte aflate în diverse stadii de execuție în municipiul Botoșani și anume parcul Cornișa și Teatrul Mihai Eminescu. Ambele din fonduri... continuare »

Cerere în căsătorie la Summer Fest – CINE s-a gândit la asta

Joi, 27 August, 2015

Festivalul care marchează încheierea verii aduce cu sine tot soiul de surpize pentru a-i încânta pe botoșăneni. Teatrul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani le propune iubitorilor de artă, și nu numai, un spectacol care se va desfășura în... continuare »

Miliardari avertizați de primar: I-am atenționat - DOCUMENT

Vineri, 21 August, 2015

Două lucrări mari și complexe unde graficul de lucrări înaintează anevoios. Ba chiar unii mai prăpăstioși din fire susțin că beneficiarul va pierde banii europeni și va trebui să suporte cheltuielile uriașe din vistieria orașului. Sau proiectele rămân... continuare »

Lucrări suplimentare de 80 de miliarde de lei vechi cerute de patronul care face teatrul

Luni, 17 August, 2015

Termenul limită de finalizare a lucrărilor de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu rămâne în continuare 31 decembrie 2015. Însă la cum avansează ritmul acestora, cel mai probabil că vor fi duse în anul 2016 cu riscul de a se pierde finanțarea... continuare »

Stiați că Botoșaniul a fost străbătut de un râu? AFLĂ interesanta poveste

Miercuri, 12 August, 2015

Unul dintre cele mai vechi cursuri de apă ale Moldovei, râul Cacaina, trecea chiar prin mijlocul târgului Botoşanilor. În urmă cu mai bine de 100 de ani, râul a dispărut, odată cu un pod de piatră care-l traversa, ridicat de domnitorul Moldovei,... continuare »

Victoraș, ți-ai găsit nașul? – Constructorul umflă factura la Teatrul Eminescu, Primăria i-o întoarce

Miercuri, 22 Iulie, 2015

Teatrul Mihai Eminescu, proiect posibil prin fonduri de la Uniunea Europeană. Din nou, câștigătoare a licitației a fost firma Victor Construct care pare să aplice aceeași tactică la acest obiectiv, folosită la strada Primăverii. Constructorul și-a retras... continuare »

Teatrul Mihai Eminescu și Cornișa nu vor fi gata la finele anului – NOUL termen!

Miercuri, 08 Iulie, 2015

Așa cum s-a bănuit printr-o simplă vizualizare a ritmului de lucrări, cele mai mari șantiere din oraș nu vor fi predate la termen. La unul dintre ele lucrează Electro Alfa, la celălalt Victor Construct. Unul este parcul de agrement turistic și sportiv Cornișa,... continuare »

Director de la Teatrul Mihai Eminescu adus în stare gravă la Urgențe

Joi, 14 Mai, 2015

Directorul artistic al instituției culturale care de altfel s-a și urcat de nenumărate ori pe scenă ca actor, a ajuns în această dimineață, 14 mai 2015,  în stare gravă la spital. Din câte se pare, Volin Costin a ajuns la Unitatea de Primiri... continuare »

Șef de la municipiu, lua bani pe 5 direcții în același timp, draga de ANI s-a dus și peste nevastă-sa – DOCUMENT

Vineri, 27 Martie, 2015

Director adjunct, actor, asociat, administrator de firmă, consilier local, toate aceste funcții le-a deținut în același timp. Și mai adăugați și vicepreședinte municipal la un partid parlamentar. Performanța sa, care nu este la îndemâna oricui,... continuare »

Ești curios ce se mai întâmplă weekend-ul acesta la Uvertura Mall? IATĂ evenimentele

Joi, 26 Martie, 2015

De Ziua Internațională a Teatrului Uvertura Mall invită toți botoșănenii pasionați de artă și literatură să participe la doua spectacole oferite de Atelierul de teatru și Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani. Spectacolele vor începe de la ora... continuare »

Director de teatru găsit ”pe nașpa” de ANI : I se prezintă raport în CL și are și-o interdicție

Joi, 26 Martie, 2015

Agenția Națională de Integritate își face simțită prezența și la Botoșani. Pe lângă solicitarea ce-l vizează pe fostul director al Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA), Eugen Țurcanu, structura centrală a transmis și un raport... continuare »

Descoperire la subsolul teatrului – GALERIE FOTO locul secret în care constructorul nu poate intra

Sambata, 07 Martie, 2015

Renovarea Teatrului Mihai Eminescu are probleme la… demisol. Muncitorii de la firma care a câştigat licitaţia organizată de Primăria Botoşani au constatat că în proiectul de reabilitare a clădirii există o parte neintrodusă în proiect. Undeva pe părţile... continuare »

An 2015 cu provocări… ude la Primărie, parc-ar mai fi nevoie de funcționari

, 04 Ianuarie, 2015

Anul care tocmai a început ar urma să fie cel mai important pentru echipa de conducere a Primăriei Botoșani. Asta dacă nu este luat în calcul 2016 care ar urma să decidă soarta conducerii pe următorii patru ani de zile. Până atunci însă, rămâne 2015... continuare »